Rendezvények

Gyürk András a vasárnapi választásról

Gyürk András a vasárnapi választásról

2021. August 01.

Location:

Time: 2021. August 01. |

A Fidesz kampányfőnöke szerint a vasárnapi szavazás arról szól, Magyarország tud-e új irányt venni. Gyürk András irreálisnak tartja azt a különbséget, amit a közvélemény-kutatók mérnek pártja és a szocialisták támogatottsága között. A politikus minden idők legolcsóbb korteskedésnek tartja a pénteken befejeződő EP-kampányukat.

Nem a drága hirdetésekre, hanem a személyes párbeszédre, kapcsolatépítésre alapozta európai parlamenti választási kampányát a Fidesz, a korteskedés pedig sikeres volt – mondta az InfoRádiónak a párt kampányfőnöke. Gyürk András hangsúlyozta: még nem tudja pontosan, mennyit költöttek, de minden bizonnyal sikerült tartani az előzetes ígéreteket, így ez a mostani volt minden idők legolcsóbb ilyen akciója.

A legnagyobb ellenzéki párt kampányfőnöke az InfoRádiónak elmondta: nem bízik a közvélemény-kutatásokban, szerinte irreálisan nagy – 60-70 százalékos – különbséget mutatnak a felmérések a Fidesz és a szocialisták támogatottsága között.

A Fidesz nem tart kampányzáró rendezvényt, Orbán Viktor pártelnök azonban kedden országjáró körútra indul, amelynek keretében négy nap alatt nyolc nagyvárosban fordul majd meg. Ez a turné is tükrözi azt a felfogást, amely szerint a Fidesz nem csillogó-villogó televíziós reklámokon keresztül mondja el a véleményét, hanem igyekszik minél több embernek személyesen, élő szóban elmagyarázni azt – tette hozzá Gyürk András.

Az emberek azt válaszolják a felvetéseinkre, amit mi is mondunk: elegük van abból, ami ma zajlik az országban, szeretnének új irányt venni, egy új korszakot kezdeni, és lezárni a régit – jegyezte meg a Fidesz kampányfőnöke.